Hoe kunnen wij jou helpen?

Enkele voorbeelden

Een online leerplatform voor Happy Baby Coach

Anja wilde al haar kennis omzetten in een leerplatform voor mama’s. Maar hoe begin je daar aan? Hoe ontvang je betalingen online? Hoe bezorg je klanten automatisch hun login? Hoe lanceer je je programma? 

Met al die vragen kwam ze bij ons terecht. En samen gingen we aan de slag. Twee succesvolle cursussen later ondersteunen wij haar nog steeds bij de dagelijkse werking van haar onderneming en denken we mee over toekomstige plannen die ze nog heeft.

Linda en haar team nemen ALLE technische support uit handen, héérlijk.

Lees de volledige review van Anja

“Na 20 jaar werken met baby's als osteopaat, vond ik dat er nog veel te veel zaken te weinig geweten waren bij het grote publiek. Zaken die het jonge ouders een stuk makkelijker zouden kunnen maken. Ik maakte een cursus, maar hoe zet je die de wereld in?

Ik klopte aan bij Linda en ze stelde een verkennend inspiratiegesprek voor. Ik voelde me vanaf de 1e minuut gehoord en begrepen, Linda wist wat ik nodig had en gaf meteen goede ideeën voor de lancering. Eerst startten we met de website, iets later met de online cursussen en intussen heb ik 2 schitterende lanceringen achter de rug en 2 cursussen online die het echt waanzinnig goed doen. 

Wat zo fijn is: Linda en haar team nemen ALLE technische support uit handen, héérlijk. Nog fijner is dat ze maatwerk doen: geen kant- en klare, typische voorkgekauwde salesprincipes, maar echt wat bij mij en mijn visie past. Met steeds de vraag: wil je dat we het je leren (dan sturen we even een filmpje hoe je dat doet) of doen we het voor jou? Kortom, (h)eerlijk samenwerken, ik zou hen niet meer kunnen missen!”


Een nieuwe website voor Rinkhu

Een online platform dat doorwinterde professionals verbindt met projecten in organisaties. Dat was het idee van Hilde. Om dit idee krachtig in de wereld te zetten was er nood aan een heldere structuur en een krachtig design. Met de voorkeuren van Hilde in ons achterhoofd, gingen we aan de slag. Wat is belangrijk om op de homepagina te laten zien, zodat zowel professionals als organisaties de bedoeling begrijpen? Welke experience krijgen bezoekers van het platform? Hoe verwoorden we helder waar het platform voor staat? Wat is een logische en handig te navigeren structuur?

We gingen de uitdaging aan! Het resultaat is een stijlvol platform dat niet alleen past bij Hilde’s smaak, maar ook de corporate doelgroepen aanspreekt.


Een helder verhaal voor Amy en Veerle

Amy en Veerle hebben een mooie missie. Zij willen aan de wereld laten zien dat rouwen anders kan. Met hun grootse plannen kwamen ze bij ons terecht. Ze wilden een rouwbeurs organiseren en voelden dat ze nood hadden aan helderheid in hun communicatie, zowel naar hun potentiële partners als bezoekers van de beurs. Dus gingen we samen aan de slag. Na twee clarity sessies hadden ze hun prachtige verhaal helder. Een verhaal dat ze diep voelden stromen vanuit hun buik. Ze organiseerden nadien hun eerste webinar voor de potentiële partners tijdens de beurs en brachten hun verhaal. Onze derde sessie werd zelfs uitgesteld vanwege te veel enthousiaste partners die graag één voor één een babbeltje wilden inplannen met de dames in het kader van een verdere samenwerking.


Een lanceringsplan voor Nora

Nora van Studio Keramiek had eerder onze hulp al ingeschakeld voor haar webshop en haar online cursus. Nu merkt ze dat het harde werken en het succes er voor zorgen dat ze overweldigd geraakt. Ze heeft nog veel plannen, maar kan dat allemaal niet meer alleen bolwerken. Ze wil graag uitbesteden maar hoe doe je dat?

Wij helpen haar bij het helder krijgen van alles wat er moet gebeuren en wat zij zelf in handen wil houden. Dan maken we ook een plan voor de volgende lancering zodat er meer op voorhand kan gewerkt worden en minder in het moment zelf. Zo wordt ook duidelijk wat wij van haar kunnen overnemen en wat bij haar blijft. En dat geeft rust


Een helder 3-jaren plan voor MC De Stroom

Anke kwam ooit bij ons voor haar eigen website. In de loop der jaren groeide zij en startte zij samen met Dagje een multidisciplinair centrum. Na een flitsende start van de praktijk, voelden de dames vanwege de enorme instroom van cliënten de behoefte naar meer structuur en helderheid in hun bedrijfsvoering

We begonnen met het co-creëren van een helder Stroom Verhaal. Daaruit volgde een nieuwe interne methodiek om hun werkwijze te stroomlijnen. Ook begeleidden we hun team van coaches en therapeuten om samen met Anke en Dagje de volgende stap te zetten.

En uiteraard mocht ook de website en branding een upgrade krijgen. Bovendien bouwden we een sterke technische infrastructuur en online leerplatform om de nieuwe Stoom Methodiek te ondersteunen.


Een marketingstrategie voor Inge

Inge zocht naar handvaten om haar online cursus meer zichtbaarheid te geven op Social Media. Maar eerst kreeg haar website een make-over. Met een helder verhaal en een goede structuur, was het gemakkelijker om doelgericht aanwezig te zijn op Social Media.

We hielpen haar in gang met een strategie en een duidelijk plan. En dan was ze vertrokken. Weten wat je wanneer gaat posten en met welke intentie, maakt dat Social Media niet meer zo overweldigend is. En gewoon weten dat je af en toe eens kan sparren maakt dat je je minder alleen voelt. 


Social Media ondersteuning voor Arbores

Lily wist heel goed hoe ze aan de slag wilde gaan op Social Media. Maar het uitvoerende werk vroeg te veel van haar tijd. Daarom wilde zij iemand die haar schrijfsels kon pakken en verdelen op Facebook en Instagram. Zo kon ze meer in de flow bljiven bij het schrijven zonder zich ook nog zorgen te moeten maken over het inplannen en het zoeken van bijpassende beelden.

Wij zetten voor haar een systeem op waarbij ze heel gemakkelijk haar schrijfsels kon delen met de persoon die alles ging inplannen. Zo was er overzicht en structuur, exact wat ze nodig had.


Een online leerplatform voor Chapter4

Hilde kwam bij ons met de vraag om een platform te bouwen waarbij cursusmateriaal aangeboden kan worden aan bedrijven. Daarbij zou het fijn zijn dat er ook de mogelijkheid is om één-op-één coaching aan te bieden en dat mentors onderling met elkaar kunnen chatten. Kortom, een leerplatform dat verder gaat dan gewoon een online cursus aanbieden.

Maar natuurlijk gaan we geen uitdaging uit de weg. Met de juiste tools en plugins, is zo’n platform echt wel mogelijk. Ondertussen staan de eerste cursussen klaar en is chapter4 helemaal mee in het digitaliseren van het aanbod naar bedrijven toe.

ook deze changemakers hebben we bijgestaan

Portfolio

Wil je graag eens babbelen?

Elke samenwerking start met een goede babbel. Wij luisteren naar jouw plannen en de dingen waar je tegenaan loopt. Als blijkt dat er een match is en wij je kunnen helpen, doen wij graag een vrijblijvend voorstel. 

Contactformulier